Ällistyttävät vaikutukset

  • korkealaatuiset luonnolliset ainesosat
  • täydellinen lopputulos jo yhdellä kerroksella
  • pidemmät, paksummat ja taivutetut ripset
  • uniikki, ripsiä hoitava sisältö

 Liity seuraamme!

Tunne olosi kutsutuksi yhteistyöhön kanssamme tuotteiden myynnissä tai markkinoinnissa. Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä.

Tutustu Lashcodeen

Lashcode on naisille suunniteltu brändi. Teemme jatkuvasti töitä ylläpitääksemme brändin näkyvyyttä. Luomme meikkituotteita ja hoitavia tuotteita, jotta jokainen meistä voisi näyttää upeammalta kuin koskaan ennen huippuluokan ravitsevien ja kaunistavien ainesosien ansiosta. Olemme jo ansainneet tuhansien naisten luottamuksen ympäri maailman. Tuotteemme ovat nykyään parhaiden meikkiartistien "pakolliset tuotteet"-listalla - koska Lashcode tarjoaa massasta erottuvaa laatua.

Liity seuraamme!

Myytkö tai käytätkö kauneustuotteita ammattilaisena? Onko sinulla kauneustuotteita myyvä liike tai kauneushoitola? Mikäli haluat laajentaa valikoimaasi Lashcoden tuotteilla, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ota meihin yhteyttä ja tutustu yhteistyön ehtoihin. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Verkkosivumme käyttää evästeitä tarjotakseen sinulle laadukasta palvelua. Voit muuttaa asetuksia selaimestasi koska tahansa. Lisätietoa saat Tietosuojakäytännöstä.